Satmarenii s-au saturat de promisiuni ! Vezi ce se pregateste (Foto)

Satmarenii s-au cam saturat de promisiunile firmei din Zalau care efectueaza lucrarile (sau mai bine zis, nu face nimic) pe Podul Decebal. Va reamintim ca in cadrul unei conferinte de presa care a marcat reluarea lucrarilor la Podul Decebal, reprezentantul firmei a dat asigurari ca termenul de finalizare, adica data de 31 iulie, va fi respectat cu strictete. 

“Pe 31 iulie 2018 INAUGURAM FINALIZAREA PODULUI DECEBAL CU UN TORT BALOANE ARTIFICII !! CEI CARE VOR SA PARTICIPE ÎN CRATERUL PODULUI SUNT RUGATI SA SCRIE UN COMENT “PARTICIP” … VĂ AȘTEPT”, este mesajul activistului civic, Ovidiu Zimbru.

„A mai rămas o ultimă parte neterminată a Podului Decebal, este vorba despre accea rampă de coborâre spre Oradea. Din discuțiile purtate cu constructorul și din experiența anului trecut, s-a stabilit ca lucrările să se desfășoare concomitent pe cele 3 benzi de circulație. Sunt prevăzute anumite faze care necesită un timp de așteptare. Dacă s-ar fi dublat în două faze, deranjul s-ar fi dublat ca și timp. Marți se vor efectua lucrări în ceea ce privește semnalizarea rutieră și reconfigurarea sensul giratoriu, astfel încât traficul greu să fie direcționat pe rute ocolitoare”, a declarat Maskulik Csaba in cadrul conferintei de presa din data de 17 iunie.

In luarea de cuvant, reprezentantul firmei constructoare a spus că va finaliza lucrările până în 31 iulie.

Ce a ramas din toate aceste promisiuni ? Un crater imens si o circulatie greu de descris la orele de varf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.