Zilele Lucian Blaga. Prefectul a premiat olimpicii (Foto)

Azi, 3 mai, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a răspuns invitaţiei conducerii Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” de a participa la deschiderea celei de-a XV-a ediţii a manifestării „Zilele Lucian Blaga”.

Şcoala situată în Cartierul Micro 17 este una din cele mai bune şcoli gimnaziale din judeţ, din perspectiva rezultatelor obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare, la testele naţionale şi a promovabilităţii.

Prefectul Darius Filip a felicitat elevii, părinţii şi profesorii pentru munca şi perseverenţa lor, premise pentru aceste rezultate deosebite, dorindu-le în continuare succes la examene şi a premiat participanţii la faza naţională a olimpiadelor de matematică şi limba şi literatura română precum şi profesorii care i-au pregătit.

Prefectul a lansat participanţilor invitaţia de a onora manifestările care se vor desfăsura pentru sărbătorirea zilei de 9 Mai – Ziua Independenţei, Ziua Uniunii Europene, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunior Unite în cel de-al II-lea Război Mondial – la Monumentul Ostaşului Român de pe B-dul Vasile Lucaciu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.