„Zile negre” pentru șoferi ! Zeci de permise, reținute !

În perioada, 27 aprilie – 1 mai, peste 400 de polițiștii au acționat pe raza județului Satu Mare, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, totodată pentru asigurarea unui climat rutier sigur.

Astfel, în urma acțiunilor organizate au fost aplicate 579 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 187.546 de lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 800 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 447 de contravenții și 11 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 45 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute în cazul a 28 de conducători auto dreptul de a conduce le-a fost suspendat pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h, în 4 cazuri pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, în 3 cazuri pentru alcoolemie iar în 10 cazuri pentru alte abateri săvârșite de conducătorii auto la regimul circulației pe drumurile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.