Șemineul – esențial pentru a crea un living de invidiat

Vrei ca living-ul tău să fie camera care atrage toate privirile? Nu mai știi ce element de decor să folosești pentru a rămâne toți impresionați? Rezolvarea vine cu amplasarea unui șemineu rezolvi toate aceste probleme, pentru că acesta a ajuns să fie și un important și atrăgător element de decor, și nu mai are acum un simplu rol funcțional. Datorită timpurilor moderne și a evoluției constante, șemineul a dobândit și un rol estetic.

Acum, oferta modelelor de șeminee este într-o continuă modernizare, pentru că un șemineu tradițional nu se poate amplasa în orice tip de locuință, cum ar fi la bloc, și deci, mulți nu vor ajunge să aibă niciodată parte de beneficiile unui șemineu, direct la ei acasă. Acest lucru se datorează acum specialiștilor care au adus pe piață șemineul electric. Acesta se poate integra perfect în cadrul oricărei case, cu un minim efort de deranj.

Unul dintre principalele avantaje ale unui astfel de șemineu electric este de ordin estetic. Cred că marea majoritate adoră în primul rând modul în care arată o încăpere în care este prezent un astfel de șemineu, oferindu-i un aspect mult mai plăcut, un plus de personalitate și o atmosfera care reușește să te liniștească foarte mult.

Motivul principal pentru care oamenii cumpără aceste șeminee este reprezentat de design și de faptul că locuința lor nu permite un semineu pe lemne. Tot mai multe modele de șeminee electrice vin și cu opțiunea de a afișa / de a oferi acel efect optic de flacără, cu o mișcare cât mai naturală și un sunet cât mai realist, fără a mai da și căldură, astfel încât să poate fi folosit și pe timp de vară, doar pentru efectul vizual și acustic. Vestea bună este că marea majoritate a acestora vin dotate cu o aerotermă care dispune de un termostat reglabil.

Achizitionarea unui șemineu electric scutește utilizatorul de taxele aferente instalării unui șemineu clasic pe lemne într-un spațiu, dar și de timpul de așteptare între achiziționare, instalare și funcționarea propriu-zisă. Practic, neavând nevoie de aprobare și de o persoană autorizată pentru a-l instala, focarul electric 3D se poate folosi din momentul în care întră pe ușa beneficiarului. Instalarea constă în amplasarea focarului electric în mantaua de șemineu și conectarea la o priză normală de 220V.

Șemineul electric nu are cos de fum, nu emite gaze sau fum în atmosferă și rămâne rece la atingere pe parcursul folosirii, asigurând siguranța familiei și a animalelor de companie. Efectul de flacără 3D înobilează orice încăpere și oferă romantism nopților de vară. Prevăzut să încălzească suprafețe de până la 40 mp într-un timp scurt, aeroterma focarului degajă o căldură plăcută și constanta ce poate fi ușor reglată din telecomandă.

Acum că știi cât de simplu e să ai un șemineu de decor, Alego te așteaptă cu sfaturile necesare pentru ca tu să faci cea mai bună alegere. Inspiră-te din varietatea de modele de sobe sau șeminee rustice sau clasice, puse la dispoziție de www.alego.ro. Focarele Alego pot fi integrate cu succes în orice construcție de semineu pe colț. Alege ca șemineul pe care îl construiești să fie perfect pentru ceea ce ai nevoie! Cu Alego faci alegeri înțelepte!

Un Comentariu la "Șemineul – esențial pentru a crea un living de invidiat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.