Tinerii din Satu Mare se îmbogățesc fără a fi angajați ori patroni de firme

Câțiva tineri din Satu Mare au descoperit o nouă metodă prin care pot trăi confortabil fără a fi angajați, aceștia s-au apucat de jocul online de Poker.

Deși pentru mulți această metodă de a face bani pare a fi o sursă temporară de venit și în niciun caz lipsită de risc, câțiva tineri din Satu Mare nu numai că au un trai decent, aceștia au câștiguri de peste $100,000.

Situația economică precară din Satu Mare din ultimi ani, i-au determinat pe mulți să își caute noi surse de venit. Dezindustrializarea României după revoluție a dus la pierderea multor locuri de muncă prin închiderea fabricilor.

În consecință, noile generații au fost forțate să își caute noi surse de venit.

Un exemplu este Vlad Darie care a început să joace poker la doar 21 de ani, acesta descoperind jocul de poker în timpul facultății.

Vlad mărturisește că aspectul ce l-a făcut să se apropie de jocul de poker a fost jocul psihologic de la masa de joc și faptul că în ciuda prejudecăților, jocul de poker nu este un joc de noroc, ci de strategie.

Acesta mărturisește că pasiunea pentru jocul de șah l-a ajutat și la masa de poker deoarece jucând șah a învățat să aibă răbdarea de a plănui mișcări într-o multitudine de scenarii posibile.

La doar 26 de ani acesta a reușit să câștige marele premiu la evenimentul Poker Fest în valoare de $30,000 deși acesta nu s-a gândit vreodată că va ajunge atât de departe.
Întru-un interviu acesta mărturisește că scopul său inițial era să facă destui bani pentru un trai decent și că jocul online este foarte diferit de cel live.

La varianta live poți juca la o singură masă și este mult mai greu să iți stăpânești emoțiile când toți ochii sunt pe tine, în timp ce jocul online poate include câteodată și zece mese și un software care analizează datele jucătorilor.

Cea mai mare performanță al acestuia este câștigarea turneului World Poker Tour unde a plecat de la masă cu 170.800 de euro.

Însă nu numai tineri din Satu Mare au descoperit jocul de poker, tot mai mulți români sunt atrași de ideea de a face bani online sau la masa de poker.

Un alt exemplu este Dan Șerban din Baia Mare care a câștigat Sunday Million sub username-ul “dannyz0r”.

Succesul acestuia nu este un caz izolat, Dan având deja experiență în turnee, acesta câștigându-și existența – exclusiv de câțiva ani – din jocul de poker online.

Un alt nume românesc de rezonanță în lumea pokerului, de această dată, mondial nu doar european, este Daniel Negreanu, unul dintre cei mai buni jucători de poker români din lume. Acesta trăiește în Canada însă și-a vizitat țara natală de câteva ori și nu a ezitat să dea interviuri presei.

Jocul de poker continuă să atragă mulți tineri din România, în special din mediul urban. Împinși atât de pasiune cât și de o economie precară în care locurile de muncă sunt puține și prost plătite, tânăra generație se îndreaptă spre sursele de venit non-tradiționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.