Ministrul Ioana Bran: „Dacă sunteți prin zonă, ne vedem pe 2 mai la Alba Iulia !”

Peste 500 de tineri sunt aşteptaţi miercuri, 2 mai, în Piaţa Cetăţii din Alba lulia, pentru a se prinde în „Hora Unirii” alături de ministrul Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran, ce se va afla, împreună cu mai mulți reprezentanți ai MTS pentru a sărbători la Alba lulia „Ziua Naţională a Tineretului” în Anul Centenarului.

Aceasta este doar una dintre acţiunile pe care Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Alba le pregătesc pentru tineri. În Piaţa Cetăţii vor mai avea loc ateliere de creaţie, demonstraţii sportive şi Crosul Tineretului, la care sunt aşteptaţi 500 de participanţi.

lată programul complet al zilei de 2 mai:

ora 11.00 – deschiderea oficială în Piaţa Cetăţii, defilarea gărzii şi alocuţiunile oficialităţilor

ora 11.30: flashmob ‘100 pentru România” şi Hora Unirii, cu participarea tuturor celor prezenţi;

ora 12.00: demonstraţii sportive şi ateliere de creaţie (grafică, teatru, tradiţii populare);

ora 12.00, în zona Cetăţii: ‘Crosul Tineretului”, pe 3 categorii de vârstă, feminin şi masculin: sub 13 ani, 14 – 18 ani şi 19 – 35 ani, ocupanţii primelor 3 locuri urmând să primească diplome şi medalii;

ora 12.00, Muzeul Principia: dezbaterea cu tema ‘Tinerii, comunitatea, România”.

Manifestările dedicate „Zilei Naţionale a Tineretului” sunt organizate de DJST Alba, Casa de Cultură a Studenţilor şi Clubul Sportiv Unirea Alba lulia, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Primăria Alba lulia, Instituţia Prefectului Alba, Consiliul Judeţean Alba, Muzeul Naţional al Unirii şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.