40 de sătmăreni angajați pe loc la Bursa locurilor de muncă

Din cei 185 de agenți economici contactați de către conducerea AJOFM Satu Mare, 55 au fost prezenți la bursa de astăzi, 20 aprilie și au oferit 789 de locuri de muncă din care 24 pentru studii superioare.

Principalele domenii în care s-au făcut oferte de muncă sunt:

Industria mecanică – 374 locuri de muncă în următoarea structură, operatori CNC, lăcătuș mecanic, montator subansamble, sudor, strungar, inginer automatist, inginer mecanic.

Industria textilă – 118 locuri de muncă, confectioner asamblor articole textile, cusător fețe încălțăminte,confectioner prelucrător în industria textilă, aburitor textile.

Industria lemnului – 70 locuri de muncă, tâmplar, tapițer.
Construcții – 98 locuri de muncă , zidar ,zugrav, dulgher, fierar betonist.

Alte domenii – 129 locuri de muncă, lucrător comercial, bucătar, barman, gestionar, ospătar, controlor de calitate,electrician,cameristă hotel,agent vânzări etc.

La bursa au participat 850 de persoane in căutarea unui loc de muncă din care 40 au fost angajate în ziua bursei, din care 12 ucenici. Au fost intervievate 640 persoane. Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 302 de persoane au fost selectate in vederea participării la interviu pentru angajare.

Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a prezentat și oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures, oferta de formare profesională pentru anul 2018, precum și programul de ucenicie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.