Modificări la OLX: Un utilizator poate publica într-o lună doar 3 anunţuri gratuite

OLX.ro, cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală, a introdus începând de miercuri, 18 aprilie, limite mult mai stricte pentru publicarea de anunţuri gratuite de vânzare pentru produsele din categoria electronice şi electrocasnice, reducând spre exemplu de la 100 la 3 numărul de anunţuri pentru comercializarea de telefoane şi tablete.

„Începând cu data de 18 aprilie 2018, introducem noi pachete de anunţuri în categoria electronice şi electrocasnice, împreună cu noi limite pentru postarea anunţurilor gratuite în această categorie”, conform mesajului transmis de companie pe e-mail către utilizatori în mai multe rânduri, începând cu data de 2 aprilie.

Pentru toate produsele mai scumpe a apărut o limită de 3 sau 5 anunţuri pe lună, în timp pentru produsele mai ieftine limita este de ieri de 20 de mesaje.

După depăşirea acestor limite publicarea unui anunţ costă între 0,41 şi 0,83 euro (fără TVA), în timp ce preţul pentru un pachet de 500 de anunţuri variază între 51,5 euro şi 104,03 euro.

Compania a mai făcut o mişcare şoc asemănătoare în urmă cu mai bine de doi ani pentru anunţurile din categoria auto.

OLX este unul dintre cele mai vizitate site-uri din România, cu 800.000-1.000.000 de clienţi unici pe zi, conform datelor SATI. Site-ul înregistrează de departe şi cel mai mare număr de afişări al paginilor dintre site-urile monitorizate de sistemul SATI al BRAT: în jur de 22 de milioane pe zi, de aproximativ zece ori mai multe decât următorul clasat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.