Campanie umanitară ! Crosul treptelor pentru Adelin !

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 13.00 sătmărenii sunt așteptați la „The Beard Run Satu Mare” o campanie de ajutorare a tânărului Adelin Marian Domuța, în vârstă de 19 ani. Adelin a fost diagnosticat cu carcinom scuamos cheratinizant mandibular și are nevoie de ajutorul nostru. Acțiunea este organizată de „Beard Brothers” Satu Mare.

Crosul va avea startul din fața treptelor din Piața 25 Octombrie, sâmbătă, începând cu ora 13.00.

„Vă așteptăm să alergăm pentru o cauza umanitară, să ne distram și să ascultăm muzică. Banii strânşi la acest eveniment se vor duce către prietenul nostru, Adelin Domuța, care are nevoie de sprijin material. Vă așteptăm să îi intindem o mână de ajutor”, este anunțul frăției bărboșilor.

Acțiunii s-au alăturat în calitate de ambasadori: Mani Gyenes (motorcycle off-road rider), Olimpiu Moș (firefighter) și Erdei Boglarka (instructor indoor cycling), parteneri oficiali ai evenimentului sunt Zeppelin Pub, Auchan Satu Mare, Energy Kardio Club și Sebastian Photography, iar sponsori ai crosului sunt Samglass Satu Mare, Baloane cu heliu by Goofy Satu Mare, Model Shop și Manila – Filipino Food.

Startul se va da în Piața 25 Octombrie, de lângă trepte, cu alergare pe dig spre Podul Golescu şi cu întoarcere spre Casa de cultura a Sindicatelor. Traseul se va desfășura atât pe trepte cât și pe teren drept.

Înscrierile se pot face aici: https://docs.google.com/document/d/1-1Quqr-4xkHUZwCTlXnTTZCg4vn93e-aIKEQQ6vr-zQ/mobilebasic; Regulamentul crosului îl găsiți: https://docs.google.com/document/d/1SbPuZRnvV1bfcJrMci6Wmh9Ml50pph4TPm6-3P9QiYk/edit, iar Declarația pe propria răspundere o puteți descărca de aici: https://docs.google.com/document/d/1Gnj_IdFxX_SBEEWKhcdXhN3SqZIS49akvkIV53k8P3w/edit.

Taxa participare este de 30 de lei pentru adulți; 20 de lei pentru copii; 50 de lei/reprezentant companie și 150 de lei/ echipă companie.

Bilete se pot achiziționa și la locul de desfășurare a crosului în ziua de 21 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.