Bazele sportive din țară, în atenția ministrului Ioana Bran (foto)

Luni, 16 și marți, 17 aprilie, ministrul Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran a vizitat mai multe dintre bazele sportive și taberele de agrement din județul Constanta, aflate în proprietatea MTS.

Rând pe rând au fost vizitate stadionul Farul Constanța, Sala Sporturilor, baza Triumf, hotelul Sport, sediul DJTS și taberele de tineret de la 2 Mai și Eforie Sud (Luminita și New Paradise), unde doamna ministru s-a întâlnit cu administratorii, cu angajatii și a făcut turul locațiilor.

“Majoritatea bazelor vizitate se află în zone foarte bune ca amplasare, însă, din păcate, timpul și-a lăsat amprenta asupra lor. Chiar dacă ele sunt funcționale și folosite în prezent, aceste baze nu se ridică totuși la nivelul de condiții care ar fi normale în ziua de astăzi pentru sportivi sau tineri. La multe dintre ele s-au făcut an de an reparații și refaceri însă acestea evident că nu sunt suficiente, iar starea lor de degradare necesită intervenții capitale și investiții pe măsură. Vizitele de astăzi mi-au întărit și mai mult convingerea că procesul de descentralizare este foarte necesar și reprezintă varianta cea mai bună pentru ca aceste baze să treacă în administrarea instituțiilor locale care au capacitatea și resursele de a le readuce la un nivel modern. Voi continua în această perioadă să mă deplasez prin teritoriu pentru a putea vedea de la fața locului starea acestora și a avea o imagine clară și reală a patrimoniului MTS”, a spus ministrul Ioana Bran.

Un Comentariu la "Bazele sportive din țară, în atenția ministrului Ioana Bran (foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.