Sătmăreanul care a evadat de la Penitenciar a fost prins

Sătmăreanul care a evadat vineri (13 aprilie) de la un punct de lucru al Penitenciarului Oradea, Felegyhazi Sandor, a fost prins sâmbătă, 14 aprilie. Deținutul a fost reținut pe raza municipiului Oradea.

Felegyhazi Sandor, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale. Acesta a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat în jurul orei 18.30, în localitatea Oradea, de poliţiştii de la ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor.

„Menţionăm că deţinutul a părăsit punctul de lucru în data de 13.04.2018, în jurul orei 13.00, unde desfăşura activităţi lucrative în exteriorul locului de deţinere. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Mulţumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Bihor, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, personalului unităţii, Penitenciarului Satu Mare şi reprezentaţilor mass media pentru suportul oferit în acţiunea de urmărire şi capturare a deţinutului”, spune purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.