Un deținut a evadat din Penitenciarul Oradea. Este căutat și în județul Satu Mare

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, Felegyhazi Sandor, a fugit azi, 13 aprilie de la un punct de lucru din afara Penitenciarului Oradea. Acesta executa o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru furt calificat. Deținutul este căutat și în județul Satu Mare. 

PotrivitPreprezentanților Penitenciarului Oradea, acesta s-a adăpostit de ploaie într-o clădire dezafectată din zonă. La numărarea deţinuţilor, însă, agentul a constatat că Felegyhazi lipseşte şi şi-a alertat colegii.

Au fost blocate căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare şi au fost trimise echipe de căutare formate din personalul Penitenciarului, cooperându-se şi cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, şi avea încălțăminte sport de culoare neagră.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinutul din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Oradea la numerele de telefon 0259/419.881, 0259/419.882.

SEMNALMENTE: statură atletică, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, frunte lată, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas drept, gura mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.