Pompierii sătmăreni din nou campioni ! (Fotogalerie)

La invitația Direcției Generale a Catastrofelor din județul Szabolcs – Szatmar-Bereg – Ungaria, o echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a participat azi, 13 aprilie, la Concursul Scări, ediția 2018 în localitatea Nyiregyhaza – Ungaria.

Concursul a aliniat la start mai multe echipaje ale pompierilor din Ungaria şi echipajul pompierilor sătmăreni şi a avut ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare intervenţiei în situaţii de urgenţă la clădirile înalte. Întrecerea a constat în urcarea pe scările interioare ale unei clădiri înalte, până la etajul 10, pompierii fiind echipaţi cu costum de intervenţie, cască de protecţie, mănuşi, centură şi bocanci de intervenţie și purtând aparatul de respirat cu aer comprimat în funcțiune.

În urma desfășurării competiției, pompierii sătmăreni au obținut următoarele rezultate:

– plt. maj. Demian Marian și sg. maj. Hajdu Cristopher – concurenți la proba pe echipe – s-au clasat pe prima treaptă a podiumului cu timpul de 41 secunde și 42 sutimi;

– plt. adj. Cardoș Gheorghe – concurent la individual peste 35 de ani – s-a clasat tot pe pima treaptă a podiumului cu un timp de 42 secunde și 56 sutimi;

– plt. maj. Kompasz Gabriel – concurent la individual sub 35 de ani – s-a clasat pe locul IV cu un timp de 43 secunde și 6 sutimi.

Aşa cum ne-au obişnuit de la ediţiile trecute, pompierii sătmăreni au dovedit o bună pregătire fizică, fiind considerați concurenți de top în cadrul acestei competiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.