Proiect educativ: Un zâmbet o floare, un strop de culoare (Fotogalerie)

Azi, 12 aprilie a avut loc întâlnirea din cadrul proiectului educativ „Un zâmbet o floare, un strop de culoare”, între Grădinița cu Program Normal (GPN) Viile Satu Mare (educatoare Aurora Brândușan și Juhasz Edit) și Grădinița cu Program prelungit (GPP) „Voinicelul” (educatoare Loredana Sălăjean și Eugenia Chiș). Coordonatoarea proiectului este prof. consilier Irina Mureșan (CJRAE).

Proiectul mai sus amintit își dorește să fie unul educațional în cadrul căruia să se realizeze un schimb de experiență între cadrele didactice în vederea optimizării și dezvoltării activităților socio-emoționale ale preșcolarilor în diferite activități desfășurate la grupă, exprimarea emoțiilor și a sentimentelor pe care le simt copiii în anumite situații de viață.

Prin vizitele reciproce dintre cele două grădiniţe, prin întâlnirile dintre copiii şi educatoarele celor două instituții de învățământ preșcolar se dorește formarea unei punți de legătură între sat și oraş, iar preşcolarii să înţeleagă prietenia, normele de convieţuire socială, precum şi necesitatea adaptării comportamentului propriu la cerinţele grupului cu care vin în contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.