Incendiu la un atelier de tâmplărie

 

Un incendiu are loc azi (12 aprilie) dimineață la un atelier de tâmplărie situat pe Drumul Careiului, lângă ROMPETROL. Din fericire nu au fost victime. 

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. Din fericire nu au fost victime, doar pagube materiale. Interiorul atelierului a fost deteriorat în totalitate.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la partea superioară a imobilului. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în încăperi. În urma evenimentului au ars: mobilierul din birouri, acte și documente, bani și tavanul din scândură al imobilului și s-au degradat acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 50 metri patrați, cinci geamuri și patru uși din termopan și aparatură electrocasnică.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic defect (frigider).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.