Cursa Bucuriei. Au participat și 15 copii din Satu Mare (Fotogalerie)

Zilele trecute a avut loc cea de-a noua ediţie a evenimentului intitulat „Cursa bucuriei” organizat pentru copiii bolnavi de cancer şi familiile acestora.

Evenimentul a avut loc în Ungaria, pe Hungaroring, unde au participat şi 15 asistaţi din Programul „Raza Speranţei” al Fundaţiei „Hans Lindner”, dedicat acestor copii.

A fost din nou o mare experiență pentru acesti copii, care sâmbătă dimineața în zori au pornit entuziasmați către Mogyoród, unde îi așteptau 180 de mașini rally ai teamului Cursa Bucuriei. La acest eveniment au luat parte copii care au participat pentru prima data, dar și alții care au participat de mai multe ori la renumitul Hungaroring, unde au concurat marii piloți renumiti ca Prost, Lauda, Senna, Schumacher și mulți alții.

După înregistrare, copiii și-au ales mașinile preferate conduse de către un pilot profesionist și a început marea distracție. Ei au fost foarte încântați și fericiți, că au putut să încerce și să se plimbe pe circuit cu mai multe tipuri de mașini. Printre marile branduri de mașini în care copiii au fost copiloți, se număra Porsche, Lamborghini, Maserati, modelele sportive de Mercedes, Subaru și o varietate mare de mașini austosport “tuning”.

În pauzele, când unii copii îşi aşteptau rândul, un magician i-a încântat copii cu diverse trucuri impresionante, dar a mai fost şi spectacol de dans si concert, iar pictura pe față a avut un mare succes în rândul tuturor.

Organizatorii și piloții de curse și-au demonstrat profesionalismul, deoarece au primit cu răbdare și înțelegere “copiloții” care au dorit să călătorească cu ei, oferindu-le și mici surprize (fructe şi sucuri sănătoase) la sfârșitul circuitului.

Organizatorii au avut grijă și de aparținatorii copiilor, oferindule şi lor o experiență unică prin participarea la o aventură off-road cu maşini de teren prin pădure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.