Bursa locurilor de muncă. Când și unde va avea loc

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 20 aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze profesional.

Până la această data au fost contactați 63 de agenți economici din care 11 au oferit 356 locuri de muncă în diverse meserii: Inginer automatist; Inginer mecanic; Laborant chimist; Tâmplar universal; Inspector resurse umane; Muncitori necalificați; Montator subansamble; Operator la mașini unelte cu comandă numerică; Controlor calitate; Lăcătuș mecanic; Manipulant mărfuri; Presator metale la rece; Presator ambutisor la cald; Programator de sistem informatic; Reprezentant comercial; Zugrav; Economist; Mecanic agricol; Sudor, etc.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt înteresați să participle la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare, până în data de 19 aprilie ora 16.30, la telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.