Șopron distrus și tone de fân și cereale arse

În week-end pompierii din Turț au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă situată pe raza localităţii Valea Seacă.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă. Intervenția a fost una dificilă și de lungă durată (1 oră și 40 de minute), deoarece în interior erau depozitate cantități mari de fân și cereale.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reușind să înlăture pericolul propagării incendiului la casa de locuit a proprietarului, la casa de locuit a vecinului acestuia, aflată la mică distanță, respectiv să salveze un cal.

În urma evenimentului au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de 80 metri pătrați, aproximativ 5 tone de fân, o tonă de cereale, alte materiale combustibile depozitate în interior și s-au degradat aproximativ 2 metri cubi de lemne și pereții construcției.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de fumatul în loc nepermis sau neprotejat corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.