Ședință de audiențe. Sătmărenii cer ajutorul prefectului (Foto)

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut azi, 10 aprilie, audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle și reprezentantul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Satu Mare, ing. Florica Creşpai.

În această săptămână s-au înscris în audienţă două persoane cu probleme de fond funciar.

Primul caz prezentat astăzi, s-a referit la existența unei hotărâri judecătorești nepusă în aplicare de către comisia locală de fond funciar Viile Satu Mare. S-a dispus ca în cursul zilei de vineri, 13 aprilie reprezentanții comisiei locale Viile Satu Mare și ai Stațiunii de Cercetare Livada să se întrunească la sediu Instituției Prefectului în vederea analizării posibilității de urgentare a punerii în aplicare a hotărârii judecătorești.

A doua persoană venită la audiențe, din comuna Supur a sesizat faptul că se află în imposibilitatea întăbulării a unor suprafețe de teren din cauza suprapunerii a două titluri de proprietate. După finalizarea audienței s-a decis ca o comisie formată din reprezentanți ai serviciului juridic al Instituției Prefectului și reprezentanți ai OCPI, să se deplaseze la fața locului pentru a găsi soluțiile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.