Doi jandarmi au intervenit la un incendiu. Au salvat viața unui om ! (Foto)

Luni, 9 aprilie, în jurul orelor 08.20 în timp ce se deplasau spre domiciliu după ieşirea din serviciu, plutonierii majori Băbuţ Zoltan şi Gavril Tuşer, ambii din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi, au observat la intrarea în localitatea Tăşnad faptul că dintr-o casă ieşea foarte mult fum.

Aceştia au oprit maşina şi au intrat în curtea casei unde se afla o femeie pe care au întrebat-o dacă este cineva în casă, aceasta le-a spus că da după care cei doi jandarmi au intrat în casă, iar în pod l-au găsit pe proprietar care încerca să stingă focul.

Jandarmii l-au scos pe bărbat din casă deoarece viaţa acestuia era pusă în pericol datorită faptului că acoperişul luase foc şi se degaja o cantitate mare de fum, iar pericolul ca acesta să se intoxice cu monoxid de carbon era foarte mare.

De asemenea, jandarmii au mai scos din casă şi o butelie, după care au întrerupt curentul şi au solicitat ajutorul pompierilor prin apel 112.

Ajunşi la faţa locului pompierii au stins incendiul, proprietarului i s-au acordat îngrijiri medicale şi din fericire s-au înregistrat doar pagube materiale.

Se pare că incendiul a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat în baia locuinţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.