Concert Fuego. Când și unde va avea loc

Miercuri, 30 mai, la ora 17.00 va avea loc concertul FUEGO – Tu ești primăvara mea! Prețul unui bilet este de 60 de lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei.

„Pentru mine, muzica ușoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei și spre azi, înseamnă esență, muzicalitate, mesaj și melodicitate, inspirație, exemplu, toate la un loc, dar și crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitată, nu e aruncată la coș, ea aflându-se în sufletele nostalgicilor și a tuturor celor ce știu că melodiile de calitate capătă valoare în ani !

Și avem nenumărate astfel de valori, pe care le voi readuce în atenție, în turneul meu național „TU EȘTI PRIMĂVARA MEA”.

Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii românești, să fac o reverență, după atâția ani și să arăt publicului meu ce-a fost, ce este și ce-ar putea fi România dacă nu și-ar uita muzica și idolii ! Am și două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri – STELA ENACHE și MARINA FLOREA !

Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre șlagărele de cândva, cele mai frumoase și iubite refrene, dar și piese de-ale mele, vechi și noi, totul în două ore de show special, într-o feerie a primăverii ! Vă aștept cu drag !”, este mesajul lui Fuego.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.