Marca Autonet: AutoStore, primul depozit robotizat din România

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Noul centru de distribuție robotizat de lângă București, în Popești-Leordeni, este unul dintre cei mai importanți pași făcuți de compania noastră în această direcție. Prin implementarea sistemului de depozitare Autostore, cu cei 65 de roboți pe care îi acționează, crește exponențial eficiența și viteza procesului logistic și, astfel, scade intervalul dintre plasarea comenzii și livrare. Vizitatorii Autonet Mobility Show vor avea ocazia de a vedea la lucru acest nou sistem, unic în România.

Evoluția profesională a evenimentului va fi evidențiată în acest an printr-un nou concept tehnic. Denumit Forumul Tehnic, acest nou element al Autonet Mobility Show va aduce în fața profesioniștilor din segmentul de reparații auto români, o serie de traininguri prin care tehnologiile și procedurile, mereu în schimbare, ale acestui domeniu vor fi explicate și demonstrate. Trainingurile vor avea o durată scurtă, însă vor fi foarte concentrate, și vor fi susținute de către reprezentanții expozanților, cu sprijinul trainerilor Autonet Import.

Horia Brenciu se întoarce pentru a treia oară la Autonet Mobility Show, fiind unul dintre favoriții publicului de la eveniment. Show-urile sale, spectaculoase și pline de energie, au mereu un impact deosebit și angrenează ascultătorii în numeroase momente interactive și inedite, generând o atmosferă cu adevărat dinamică și reconfortantă. Una dintre cele mai complete și impunătoare voci ale scenelor din țara noastră, cu nenumărate hituri înregistrate în ultimii 15 ani și o prezență mereu excentrică și energică, Delia va urca pe scena Autonet Mobility Show pentru a seduce cu avalanșa de stiluri pe care muzica sa o implică

Autonet Mobility Show 2018 se anunță a fi o experiență grozavă și complet nouă față de edițiile precedente. An de an, evoluția acestui proiect a ridicat mereu nivelul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.