Festival național de muzică în memoria Paulei Raț

Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare va găzdui în data de 20 aprilie Festivalul Național „Pop Rock” Paula Raț”. Evenimentul, organizat în memoria fiicei fostului președinte al Clubului Olimpia (Catrinel Raț), va începe la ora 16.00.

Festivalul își propune să descopere și să ofere posibilitatea tinerilor de a-și evalua valențele artistice, și să promoveze muzica pop-rock de valoare.

Participanții vor trimite un videoclip cu o piesă în limba română (obligatoriu) din repertoriul pop-rock românesc și o piesă într-o limbă străină din repertoriul pop-rock internațional, sau ambele în limba română (cu interpretare live). Acestea se pot trimite prin www.wetransfer.com la adresa de email: ratcatrinel@gmail.com.

De asemenea, mai este nevoie de o copie după cartea de identitate sau certificatul de naștere, o fotografie color recentă în format digital la rezoluție maximă și numărul de telefon la care puteți fi contactat. Toate acestea trimise prin email la aceeași adresă.

Dovada achitării taxei de înscriere la preselecție. Plata taxei de înscriere în valoare de 150 de lei se va face în contul: RO67BTRLRONCRT0224053901 – Banca Transilvania, cu specificația „taxă înscriere Festival Paula Raț”.

Data limită de înscriere este 16 aprilie 2018.

Pentru cazare dacă este necesară sau pentru alte informații, inclusiv pentru procurarea invitațiilor, sunați la numărul de telefon: 0754403531.

Invitațiile se pot procura începând cu data de 10 aprilie.

Paula Raț, și-a pierdut viața într-un accident de circulație ce a avut loc în seara zilei de 17 aprilie 2015, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor. Paula era pasageră în mașina condusă de către prietenul ei, Adrian Foldi, în vârstă de 22 de ani.

În mașina condusă de Adrian se mai aflau părinții acestuia. Cei patru se îndreptau spre Arad, acolo unde trebuiau să participe la un botez.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, tragedia a avut loc la ora 22:30, pe DN79, la intrarea în localitatea Avram Iancu. Șoferul nu a adaptat viteza la întâlnirea cu o alveolă mediană de calmare a traficului şi, pe fondul carosabilului umed, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR.

Ulterior, în urma leziunilor suferite a decedat și tatăl tânărului șofer.

Un Comentariu la "Festival național de muzică în memoria Paulei Raț"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.