Free Life: „Vom fi nevoiți să lăsăm cei 450 de câini liberi”

Reprezentanții Asociației Free Life trag un semnal de alarmă și anunță că vor fi nevoiți să elibereze pe străzi sute de câini, dacă Primăria Satu Mare nu va rezolva problema câinilor comunitari.

Iată mesajul acestora:

„Dragi iubitori de animale deși am depus eforturi uriase din toate punctele de vedere se pare ca cei care ar trebui sa auda si sa vada nu vad si nu ne aud , suntem lasati sa rezolvam problema cainilor comunitari singuri invocandu-se tot felul de motive nereale , SATU MARE fiind singurul oras din Romania cu peste 100.000 de locuitori, care nu are un adapost deși legea o cere , dar nu se doreste nici colaborarea cu noi , cei existenti de peste 7 ani … noi cei care am sterilizat peste 3500 de caini , am dat spre adoptie peste 2000 si ingrijim singuri peste 450 …. dreptate unde esti ….. INTREBAREA ESTE, DE CE LA ALTII SE POATE DAR LA NOI NU …. ??? De ce noi suntem tot timpul ultimii ????

De ce in orasul nostru nu se doreste normalitatea …???

Un lucru este cert daca pana pe 31.03.2018 nu iau masuri cei din conducere, vom fi nevoiti sa lasam cei 450 de caini liberi pe raspunderea primariei …..”, este mesajul celor de la Free Life.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.