Lucrările de reabilitare a locuințelor de pe Ostrovului, în grafic. Ce spune primarul

Conducerea Primăriei Satu Mare a verificat azi, 9 martie, lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului.

„Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe strada Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp. Condițiile sunt foarte bune, astfel că, vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe. Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe strada Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală de încălzire proprie.

Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de aparatemente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale.

Valoarea lucrărilor este de 3,4 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.