Sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile. Până când se pot depune

Primăria Satu Mare prin Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” derulează o nouă sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile pentru anul 2018, pentru cele trei linii de finanțare: Cultură, Tineret și programul ,,Sportul pentru toți”.

În acest an, Primăria Satu Mare prin intermediul Centrului cultural „G. M. Zamfirescu” a alocat suma de 450.000 de lei care se repartizează astfel:

-Cultură – 300.000 de lei;
-Tineret – 100.000 de lei;
-Sportul pentru toţi – 50.000 de lei.

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este 26.03.2018, ora 12.00.

Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”, Bulevardul Transilvaniei nr. 3, etaj 2, Satu Mare, până la data limită cu specificaţia liniei de finanţare la care se aplică.

Anunțurile de participare și documentația necesară se pot descărca de pe pagina web a Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”: www.casa-zamfirescu.ro. ONG-urile sătmărene pot solicita informații suplimentare la tel. 0261-768-608, sau prin e-mail: casazamfirescu@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.