Piromanul de pe Horea 6 va fi evacuat ! (Foto)

Primarul Kereskényi Gábor, a semnat azi, 6 martie, ordinul de evacuare a piromanului de pe strada Horea 6. Astfel, Alexandru I. a fost somat să evacueze apartamentul în cursul zilei de astăzi.

„Nu mai putem tolera dezordinea și distrugerile. Cine nu respectă normele de conviețuire socială, PLEACĂ!”, a subliniat primarul.

Kereskényi Gábor atrage atenția tuturor locatarilor de pe strada Horea 6 că orice abatere de la normele de conviețuire socială echivalează cu evacuarea.

Vă reamintim că, Primăria Satu Mare a început curățenia în blocul Horea 6, repetatele acțiuni ale Poliției Locale din ultima vreme având ca scop clarificarea situației locative a tuturor celor care locuiesc acolo.

Primăria a obținut finanțare pe un proiect finanțat din fonduri UE pentru reabilitarea zonei de lângă Turnul Pompierilor care va include și zona blocului de pe str. Horea 6.

„Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui “ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare acestă zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai afirmat Kereskényi Gábor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.