Elevi și profesori din 5 țări, în vizită la Satu Mare

Conducerea Primăriei Satu Mare a primit în cursul zilei de luni, 5 martie, vizita a două delegații de elevi și profesori din Polonia, Croația, Germania, Portugalia și Spania, participanți în cadrul programului Erasmus +.

În această săptămână în municipiul Satu Mare se derulează două proiecte Erasmus+, unul implementat de Școala Gimnazială „Lucian Blaga” și unul implementat de Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”.

Calendarul proiectului implementat de Școala Gimnazială „Lucian Blaga” cuprinde activităţi pentru formarea de bune practici, cât și workshopuri unde jocul este utilizat ca mijloc de comunicare între elevi, de descorerire personală, deprinderea unor norme de respect reciproc.

Pe de altă parte, Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” desfășoară activități pentru elevi şi profesori menite să prezinte cultura, istoria şi tradiţiile locale.

De asemenea, elevii vor participala la activități nonformale, jocuri pentru a pune în evidența cultura specifică fiecărei țări și valorile comune europene.
În această perioadă elevii și profersorii vor avea oportunitatea de a cunoaşte nemijlocit cultura şi obiceiurile sătmărene și de a vizita obiectivele turistice din municipiul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.