Pearl Beauty Center și-a deschis porțile la Satu Mare (Fotogalerie)

Soluția perfectă pentru tot ce înseamnă remodelare corporală și tratamente ce folosesc tehnologii inovative poate fi găsită și în municipiul Satu Mare, la Pearl Beauty Center.

Pearl Beauty Center și-a deschis porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând de astăzi, 5 martie.

Salonul oferă clienților un portofoliu divers de servicii, menit să ducă frumosul la un cu totul alt nivel.

Noul salon aduce în Satu Mare o adevărată industrie a frumuseții și va oferi clienților accesul la resurse cu certificat de încredere și la o gamă de produse și tehnologii de ultimă generație.

Astfel, clienții vor avea ocazia să testeze Eximia HR77 Platinum, votat „Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”. Eximia încorporează cinci tehnologii de ultimă oră pentru tratamente faciale, anti-celulită și tratamente profesionale de slăbit, aducând îmbunătățiri vizibile în rezultate încă de la prima ședință.

Pearl Beauty Center și-a deschis porțile vineri, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Pentru mai multe detalii urmăriți și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.