Mesaj sfâșietor al fiicei femeii ucise: „Unde ești, mamă ?”

Alexandra, fiica Nicoletei D., barmana ucisă la Casablanca a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Unde ești, mamă ? Să mă iei în brațe să îmi alini durerea, cum o făceai mereu ? Te strig, dar nu mai îmi răspunzi, te chem, dar nu mai vi.

Nu am cuvinte să exprim durerea ce mi-a cuprins inima, încă nu realizez ce s-a întâmplat, moartea mi te-a luat pentru totdeauna. De acum încolo mă vei veghea de sus din cer și vei avea grijă de mine și de familia mea. Îți mulțumesc pentru toată bunătatea ta, pentru dragostea ta necondiționată și pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. Te iubesc și te voi iubi mereu dragă mea mămică !” este mesajul alexandrei postată pe pagina sa de Facebook.

Alexandra are 22 de ani și a absolvit Colegiul Național „Doamna Stanca”.

Nicoleta D. a fost ucisă cu sânge rece în noaptea de duminică, 4 spre azi, 5 martie, chiar în incinta localului în care lucra. Criminalul a plecat cu banii, însă înainte de asta a ucis-o pe barmană.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 03.00. Criminalul, un bărbat din Lazuri, a fost prins. Acesta a încercat să iasă din țară azi dimineață, pe la Vama Urziceni.

Din ancheta criminaliștilor rezultă că bărbatul a intrat în local, iar după câteva minute a plecat cu o sumă de bani și lăsând în urmă o femeie ucisă.

Criminalul a fost reținut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.