Locul terorii ! A doua crimă la Casablanca !

Localul de lângă gara din Satu Mare, Casablanca, a fost scena unei crime și în 2007. La acea vreme, un bodygard și-a decapitat pur și simplu colega.

Crima a avut loc pe fondul unui conflict între victimă și ucigaș. Barmanița a refuzat să introducă unui client puncte în aparatul de jocuri mecanice. După ce și-a ucis colega, bodygard-ul s-a dus liniștit acasă.

La criminal acasă, anchetatorii au găsit și o pereche de adidași ale căror talpi se potriveau perfect cu urmele descoperite în balta de sânge scurs din corpul victimei.

Victima se afla într-o bucătărie dezafectată a Motelului, situată la subsolul clădirii, lângă o masă pe care se aflau mai multe tacâmuri. Avea pe cap înfășurată o față de masă.

Ucigașul a lovit-o de patru ori cu cuțitul, secționându-i victimei coloana vertebrală. Pe podea au fost identificate mai multe urme de sânge, impregnate pe tălpile încălțărilor criminalului.

Vă reamintim că în noaptea de duminică, 4 spre azi, 5 martie, o barmaniță de 43 de ani, Nicoleta D., a fost ucisă cu bestialitate la Casablanca. Criminalul, Ștefan R. din Lazuri, a fost prins. La această oră acesta este audiat la Parchet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.