„Ziua Protecției Civile” a fost marcată și la Satu Mare (Foto)

Pompierii au îmbrăcat azi, 28 februarie, straie de sărbătoare. Salvatorii au marcat „Ziua Protecției Civile”.

Cu acest prilej la sediul ISU „Someș” Satu Mare a avut loc un moment festiv dedicat acestei zile. Tot astăzi, pompierii din tot județul au organizat ziua porților deschise pentru a lăsa publicul să intre, măcar pentru câteva minute, în lumea salvatorilor.

La evenimentul festiv au participat, în calitate de invitați, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, președintrele Consiliului Județean, Pataki Csaba, dar și viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

Despre importanța „Zilei Protecției Civile” a vorbit inspectorul șef al ISU „Someș” Satu Mare, Nicolae Dima, după care prefectul Darius Filip a dat citire mesajului primului ministru, Viorica Dăncilă.

„Sunteţi o instituţie de elită pe care atât populaţia judeţului Satu Mare cât şi autorităţile publice se bazează. Vă doresc ca în anul 2018 să fiţi şi mai buni sau cel puţin să vă menţineţi la nivelul anului 2017. La mulţi ani de Ziua Protecţiei Civile şi un an 2018 cu cât mai puţine evenimente!”, a declarat Darius Filip.

Tot cu acest prilej au avut loc înaintări în grad dar și premierea câștigătorilor concursurilor sportive organizate cu această ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.