Rosendahl se extinde la Satu Mare. Investiție de 3,5 milioane de euro

Compania austriacă Rosendahl Knill Gruppe demarează construcția unei noi hale pentru extinderea capacităților de producție la fabrica din Satu Mare. Compania va investi astfel 3,5 milioane de euro în acest proiect și va crea 75 de noi locuri de muncă pentru sătmăreni.

În municipiului Satu Mare, compania are în prezent 125 de angajați, iar investitorii estimează că în cursul acestui an cifra de afaceri a fabricii de la Satu Mare va urca la 7,8 milioane de euro.

„Rosendahl reprezintă pentru noi, pentru Satu Mare, un exemplu de cum trebuie să se dezvolte din punctul nostru de vedere o companie de succes. De la preluarea mandatului de primar, am căutat să încurajez investițile în municipiul Satu Mare, fie că vorbim de companii multi-naționale, naționale sau locale. Sigur, că investițiile în centre comerciale sunt mai vizibile, dar am mai spus-o, Satu Mare se va dezvolta doar prin investiții în industrie, așa cum este și cea pe care o marcăm azi, aici la Rosendahl. Atunci când vorbim de sprijinul administrației publice locale pentru investitori, putem spune că de 18 luni am trecut de la vorbe la fapte. Pentru noi este o prioritate atragerea de investiții, încurajarea companiilor care sunt deja în Satu Mare, să-și mărească capacitățile de producție, să creeze noi locuri de muncă și să crească salariile. Vă urez mult succes!”, a declarat edilul municipiului Satu Mare.

Rosendahl Industrial Services este o companie specializată pe execuția de piese și categorii de produse în domeniul construcțiilor metalice precum și mașini complete, cablarea dulapurilor de comandă, construcții sudate speciale cu prelucrare mecanică și tratamentul suprafețelor.

Rosendahl Industrial Services, aparține de Rosendahl Nextrom GmbH (lider mondial în linii de producție pentru producătorii de baterii auto, cabluri și fibră optică) și este membră a Knill Gruppe (o afacere de familie de 300 de ani, prezentă în 16 țări, cu 31 de companii în întreaga lume și cu un număr de aproximativ 1.800 de angajați).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.