Sătmăreancă reținută pentru trafic de droguri

O femeie din Satu Mare a fost reținută pentru trafic de droguri. În „afacere” mai sunt implicați și alți trei bărbați. Femeia este iubita unuia dintre aceștia.

O femeie şi trei bărbaţi, respectiv Mădălina Mihaela V., Ionuţ Mirel D., Bogdan Andrei D. şi Marian I., au fost reținuţi și apoi arestați într-un dosar cu o captură impresionantă de canabis, dosarul fiind instrumentat de politiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Vrancea sub coordonarea procurorilor DIICOT-Biroul Teritorial Vrancea.

Suspecţii au fost săltaţi de poliţişti în timp ce ridicau de la o firmă de curierat colete în care erau droguri. În total, este vorba de 5,3 kilograme de canabis. La acţiune au participat şi politişti de la Maramureş şi Satu Mare, acţiunea de prindere în flagrant având loc la Baia Mare.

Cei trei bărbați sunt din Vrancea, iar femeia din Satu Mare, ea fiind iubita unuia dintre ei.

„Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict principalii membri ai unei grupări infracţionale, în timp ce ridicau, de la o firmă de curierat, colete cu peste 5 kilograme de cannabis. În urma perchezițiilor desfășurate la locuinţele lor, au fost găsite dispozitive pentru confecţionarea de cărţi de identitate, documente false, laptopuri, imprimante și telefoane mobile.

La data de 1 februarie a.c., polițiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu cei din Satu Mare şi Maramureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, au organizat, în municipiul Baia Mare, o acţiune de prindere în flagrant a principalilor membri ai unei grupări infracţionale, specializată în trafic de droguri. Cei bănuiţi au fost depistaţi în timp ce ridicau, de la o firmă de transport internaţional de mărfuri, două colete ce conţineau 5,3 kg. de cannabis”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea, emisă la momentul acțiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.