Sărbătoare la Pompieri. Salvatorii își așteaptă vizitatorii

În data 28 februarie 2018 se împlinesc 85 de ani de când există primul document scris referitor la organizarea protecţiei civile în România (Înaltul Decret Regal nr. 468 din 28 februarie 1933).

Ziua Naţională a Protecţiei Civile în acest an, este marcată printr-o serie de manifestări şi activităţi organizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ”al judeţului Satu Mare: lecții deschise, concursuri şi întreceri sportive pe plan local între subunităţile inspectoratului şi Cupa Protecţiei Civile 2018 la: tenis de masă, şah și tenis cu piciorul.

În cursul zilei de miercuri, între orele 10.00 și 14.00 se va organiza Ziua Porţilor Deschise la sediul Inspectoratului şi subunităţile din Carei, Negreşti-Oaş, Tăşnad şi Turţ, unde vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de intervenţie în caz de dezastre natural, modul de folosire al acestora şi li se vor înmâna materiale informative cu privire la semnificaţia acestei zile şi la regulile de comportare pe timpul şi după producerea unui dezastru.

Tot în cursul zilei de mâine, începând cu ora 12.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”al judeţului Satu Mare va desfăşura o activitate festivă la sediul unității, situat pe strada Fabricii nr. 35 din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.