Poliția Locală adună persoanele fără adăpost de pe străzi

În contextul atenţionărilor meteorologice de cod galben de frig, în această perioadă echipajele Poliției Locale vor acționa în teren pentru identificarea persoanelor fără adăpost și aducerea acestora în Centrul Social de Urgență de pe strada Gladiolei, cartierul 14 Mai.

Numerele de telefon la care cetățenii pot suna dacă observă persoane fără adăpost sunt: 0261.750.135 sau 0361-919 (dispeceratul Poliției Locale a municipiului Satu Mare, disponibil 24 de ore din 24).

În total, Centrul Social de Urgență dispune de 60 de locuri pentru cazarea persoanelor fără adăpost, însă dacă situația o impune, locurile în Centrul Social de Urgență se pot suplimenta până la 80 de locuri.

Cei găzduiți în acest centru beneficiază gratuit de mic dejun și cină, având posibilitatea ca în perioada de ger să se adăpostească aici și pe timpul zilei, nu doar noaptea.

Cetățenii pot oferi sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, contactând Poliția Locală Satu Mare prin dispecerat dacă sesizează persoane aflate la nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.