Trei case prăpădite de foc (Fotogalerie)

În cursul acestui sfârşit de săptămână pompierii au intervenit pentru stingerea a trei incendii la case din Negrești-Oaș, Vama și Satu Mare.

Pompierii din Negreşti -Oaş au intervenit, în zilele de 24 şi 25 februarie, pentru lichidarea a două incendii produse la două case situate în localităţile Negreşti şi Vama.

Ambele incendii au fost stinse în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reuşind să înlăture pericolul propagării focului la casele de locuit.

Cauza probabilă a producerii ambelor incendii a fost coșul de fum necurățat. În urma evenimentelor a ars funinginea din interiorul coşurilor de fum.

De asemenea, pompierii au intervenit duminică, 25 februarie, în jurul orei 00.25, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din localitatea Satu Mare.

La sosirea forțelor de intervenţie flăcările se manifestau la una dintre încăperi și se degaja o mare cantitate de fum din întreg imobilul. Pompierii au reușit lichidarea rapidă a incendiului, împiedicând propagarea acestuia la restul încăperilor.

În urma incendiului au ars un pat şi două fotolii și s-au degradat elemente de mobilier din camera respectivă şi zugrăveala din toată casa. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei care a dus la izbucnirea acestui incendiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.