Martorii despre criminalul de la Apa: „Este o persoană dependentă de jocurile de noroc”

Răzvan Rentea, acuzat de procurori că și-a ucis părinții și bunica, triplă crimă comisă la sfârșitul lunii noiembrie 2017, este obsedat de jocurile de noroc. Cel puțin asta spun martorii audiați în acest caz.

„Din descrierea făcută de martori, inculpatul R. R. M. este o persoană dependentă de jocurile de noroc, obsedat de obţinerea banilor fără o muncă cinstită, dispusă chiar să comită infracţiuni pentru obţinerea lor.

Potrivit fişei de cazier judiciar, inculpatul R. R. M. nu are antecedente penale cu toate că acesta a săvârşit infracţiuni de furt, fără însă ca persoanele vătămate să depună vreo plângere”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

De asemenea, în perioada anchetei, Răzvan Rentea nu a avut o atitudine cooperantă, spun procurorii:

„În cursul urmăririi penale, inculpatul R. R. M. a avut o atitudine total nesinceră, de nerecunoaştere, oscilantă şi contradicţie flagrantă cu starea de fapt care rezultă din probatoriul administrat. Inculpatul R. R. M. nu a avut deloc o atitudine cooperantă, mai mult, în ciuda gravităţii infracţiunii reţinute în sarcina lui, acesta nu a manifestat nici o urmă de regret sau remuşcări.
Comportamentul acestuia pe toată durata anchetei a fost ciudat, în sensul în care, în zilele următoare omorurilor, inculpatul R. R. M. a frecventat clubul „Aqua” din mun. S. M., şi-a plătit datoriile, nu s-a implicat în activităţile de înmormântare a părinţilor şi a bunicii şi nu a schiţat nici o urmă de regret la înmormântarea acestora. După depunerea în arest, principala grijă a inculpatului R. R. M. a fost de a se plânge de calitatea mâncării din Arestul IPJ Satu Mare, a saltelei sau alte neajunsuri impuse de locul de detenţie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.