Câine aruncat în Someș, salvat în ultimul moment (Foto)

 

Un cățel a fost salvat joi (22 februarie) seara din râul Someș. Acesta are nevoie de tratament. Cel mai probabil, patrupedul a fost aruncat în râu, stăpânul acestuia încercâd să scape de animalul suferind.

„Aseară la ora 19.00, pe un întuneric beznă, acest cățel a fost salvat din râul Someș de un bărbat care a pus mai presus de viața lui viața câinelui. L-am dus la un cabinet veterinar și am remarcat că pe laba stângă are urme recente de la o perfuzie. Am aflat cu stupoare de la personalul cabinetului că acest câine are un stăpân care a fost luni sau marți pe la cabinet, câinele având probleme medicale. Când i s-a spus că e nevoie de niște investigații mai complete s-a exprimat că nu își poate permite. Aseară câinele a fost găsit în ultimul moment în apă, într-o zonă destul de puțin circulată. Urla pentru a fi salvat ! Concluzia?

Dacă cineva recunoaște câinele vă rugăm să luați legătura cu Freelife pentru a găsi stăpânul! Se pare că locuiește în zona Carpați, Micro 17”, scrie Carmen Frățilă pe contul său de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.