Veste bună pentru tinerii din Satu Mare. Viitorii studenți, așteptați la târgul de universități

Pe 20 martie, Cluj-Napoca găzduiește la Sala Polivalentă o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair. La eveniment sunt așteptați și tineri din Satu Mare, care doresc să studieze la una dintre universitățile din străinătate.

Cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei aduce în atenţia vizitatorilor peste 6000 de programe de studiu şi universităţi din 9 țări. În plus, cei interesaţi de alternativele educaţionale vor putea participa la o nouă ediție RIUF YouForum, conferința dedicată 100% dezvoltării personale și orientării în carieră pentru elevi și studenți.

În această primăvară vor fi prezente peste 60 de universități din 9 țări printre care și Germania, Danemarca, Belgia, SUA sau Elveția, oferind vizitatorilor informații esențiale despre admitere, programe de studiu, taxe, împrumuturi guvernamentale și oportunități de dezvoltare.
Vizitatorii vor putea descoperi cele mai bune programe de studiu în IT la nivel de licență, masterat și doctorat de la cele mai bune universități din Marea Britanie și Olanda, așa cum e University of Essex, Northumbria Unviersity, Radboud University sau University of Twente. Cei interesați de un program de studiu în țările scandinave, vor putea afla mai multe detalii despre sistemul gratuit de educație din Danemarca direct de la reprezentanții prezenți la RIUF.

Prin înscrierea la eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la conferința RIUF YouForum, unde vor avea la dispoziție sesiuni de discuții, ateliere practice și prezentări ale universităților din România și din străinătate. Mai mult, se vor putea inspira din experiențele celor peste 30 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care se numără și Andi Vanca (Electric Castle), DJ Shiver, Oana Mardare (Reactor – creație și experiment), Radu Lupaș (Salad Box).

Înscrierile se pot face pe site-ul RIUF, cel mai mare târg de universități având loc pe 20 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ediția de primăvară RIUF mai are loc pe 17-18 martie la București, la Sala Palatului, pe 22 martie la Iași, la Palas Congress Hall și pe 24 martie la Brașov, la Brașov Business Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.