Primăria vrea să întăbuleze Sala de Scrimă

Patru puncte au fost scoase de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, 22 februarie, a Consiliului Local Satu Mare. Un alt proiect de hotărâre, referitor la construirea unei grădinițe cu program prelungit și afterschool a fost amânat de către aleșii locali.

În cadrul ședinței au fost aprobate proiectele de hotărâre privind organigrama, statul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Poliţiei Locale Satu Mare precum și cel privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului.
În luarea de cuvânt, consilierul social-democrat Radu Roca, a întrebat Executivul dacă au fost depuse la ADR documentații pentru reabilitarea energetică a blocurilor și pentru reabilitarea energetică a Sălii de Scrimă.

Cu privire la Sala de Scrimă, primarul Kereskenyi Gabor, a declarat că a solicitat de la Ministerul Tineretului și Sportului să dea acceptul pentru ca Primăria Satu Mare să întăbuleze acel imobil.

„Am trimis o nouă adresă la noul ministru al Tineretului și Sportului și sperăm noi că va înțelege această situație și vom putea să ieșim din impas”, spune Kereskenyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.