Iluminatul public, extins pe mai multe străzi

Primăria Satu Mare continuă proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public. Azi, 21 februarie, o comisie din cadrul instituției, a efectuat recepția finală a lucrărilor defășurate pentru montarea unor noi sisteme de iluminat.

Astfel, comisia a efectuat pe teren o vizită pentru a verifica funcționalitatea sistemelor de iluminat din mai multe locații. În total, în acest proiect de investiție au fost cuprinse 30 de locații diferite unde s-a introdus iluminatul public sau a fost înlocuit sistemul vechi cu unul modern și economic.

Printre locațiile unde s-a extins iluminatul public amintim: str. Stupilor, str. Spicului, str. Dima, str. Crișului, Aleea Proiectantului, str. Jocului, str. Jubileului, Aleea Clăbucet, str. Ganea, str. Vlad Țepeș, str. Râtu Mare, str. Belșugului.

Pe străzile Stupilor și Spicului au fost montate 44 corpuri de iluminat tip LED, cu o valoare de aproape 200.000 lei. Pe de altă parte, în restul locațiilor au fost montați 213 stâlpi, 172 corpuri de iluminat tip LED stradal, 80 de corpuri tip lampadar, rețeaua având o lungime totală de 7.840 metri. Investiția se ridică la peste 1, 4 milioane de lei.

Modernizarea iluminatului public se află pe lista de priorități și în acest an. Executivul Primăriei a cuprins în planul de extindere a sistemului de iluminat cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.