Week-end negru în județ. Trei accidente mortale

Trei accidente mortale au avut loc în week-end în județul Satu Mare.

Sâmbătă, 17 februarie, polițiștii din Negrești-Oaș au fost sesizați despre faptul că pe DN19, în localitatea Certeze, a avut loc un eveniment rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 42 de ani, din Certeze, în timp ce conducea un autoturism pe DN 19, a accidentat mortal o femeie, de 65 de ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, se afla întinsă pe partea carosabilă.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Duminică, 18 februarie, un alt accident mortal a avut loc în Odoreu. Din ancheta polițiștilor reiese că un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Apa, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din Odoreu, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de duminică, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din Satu Mare, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Din verificări a reieșit faptul că, un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Micula Nouă, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, de 67 de ani, din Satu Mare, care, în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, și a accidentat-o mortal.

În cele trei aczuri s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.