11 copii trăiesc în condiții inumane. Oamenii le construiesc o nouă casă (Fotogalerie&video)

În cursul lunii ianuarie am prezentat cazul unei familii cu 11 copii din Botiz, care trăiesc într-o cocioabă. Despre viața familiei a vorbit preotul Bisericii Greco-Catolice „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din localitate, părintele Mihai Huzău.

Din ianuarie și până în prezent s-au investit aproximativ 10.000 de lei în noua casă a familiei Varga, iar părintele Huzău este încrezător că până în luna septembrie, aceștia se vor putea muta sub noul lor acoperiș.

„Dragi credincioși, așa cum v-am promis la debutul proiectului, vă prezentăm pașii care s-au făcut în cadrul acestuia „Din suflete pentru suflete”, derulat de parohia noastră (construirea unei case de locuit pentru familia cu 11 copiii, Varga Elisabeta și Iosif).

Până în prezent, incluzând placa de pe fundație, s-au investit circa 10000 de RON. Intenționăm ca în luna martie să putem ridica zidurile noii case. Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu sume de bani sau cu muncă fizică, și vă invităm să sprijiniți în continuare acest proiect pentru ca până în luna septembrie când începe anul școlar copiii acestei familii să poată avea un nou început, într-o casă nouă utilată cu tot ce e necesar pentru o familie numeroasă”, spune preotul Bisericii Groco-Catolicii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Botiz, Nicoale Huzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.