Final de lună cu patru spectacole la Teatrul de Nord

Secția română a Teatrului de Nord pregătește publicului o bogată ofertă de spectacole și o reducere din prețul biletelor, la sfârșitul lunii februarie.

Vineri 23 februarie, la ora 19.00, trupa de improvizatori ImproȘtim: Andrei Stai, Ioana Cheregi, Sergiu Tăbăcaru, Alexandra Odoroagă și Vlad Mureșan, cu super energie și idei noi, vă invită cu reacții și propuneri amuzante la „Un spectacol improvizat”.

Sâmbătă 24 februarie, de la ora 19.00 se joacă „Iluzii”, cel mai nou spectacol din această stagiune, cu Ioana Cheregi, Raluca Mara, Cătălin Mareș și Romul Moruțan, în regia lui Cristian Ban. „…Un concept minimalist care uimeşte prin bogăţia detaliilor, a nuanţelor, a tonurilor şi a simţirilor. Pe lângă un scenariu magnific, o distribuţie perfectă şi o abordare imaculată a piesei, ceea ce reprezentaţia Teatrului de Nord oferă este o meditaţie aprofundată asupra realităţii pe care fiecare şi-o creează şi pe care alege să o ţină în viaţă”. (Răzvan Rocaș)

Duminică 25 februarie „Revizorul” este programat la ora 19.00 în Sala Mare. Spectacolul, regizat de Vadas László, cu mare parte din actorii Secţiei române în distribuţie, propune, cu ingeniozitate şi inteligenţă, o versiune menită să pună publicul pe gânduri.

„Punerea în scenă eludează râsul. Celebra comedie este convertită, în viziunea regizorală a lui László Vadas, din comedie, în dramă absurdă, spectatorul urmăreşte captivat tensiunea aşteptării şi deznodământul stupid. Actorii răspund şi ei strălucit intenţiei regizorale şi compun, fiecare în parte şi toţi la un loc, într-o perfectă sincronizare de grup, un univers al prostiei omeneşti”. (Virginia Paraschiv).

Sâmbătă 24 februarie, la ora 11.00, sunt așteptați cei mici cu părinți sau cu bunici, la „Scufița roșie”, adaptare muzicală veselă și jucăușă după Frații Grimm, în regia lui Andrei Mihalache.

Pentru spectacolul „Scufița roșie” prețul unui bilet este de 10 lei.

Spectatorii care doresc să își cumpere bilete la toate spectacolele de la ora 19.00 beneficiază de o reducere, 50 de lei costă trei spectacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.