Kereskenyi acuză: „Cea mai inutilă investiție din Satu Mare de după 1989”

Primăria municipiului Satu Mare vrea să schimbe destinația pieței agro-alimentare din cartierul Carpați II. Conducerea municipalității consideră că aceasta a fost cea mai inutilă investiție din Satu Mare de după 1989.

Iată ce spune conducerea Primăriei:

„Cea mai inutilă investiție din Satu Mare de după 1989: Piata agro-alimentară Carpati II

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare așteaptă sugestii din partea locuitorilor cartierului Carpați II pentru schimbarea destinației Pieței Agroalimentare din cartier, inaugurată în 19 aprilie 2016 de fostul primar Dorel Coica și fostul viceprimar Radu Roca.

Sub directa coordonare a fostului viceprimar Radu Roca, s-au cheltuit 80.000 de euro pentru amenejarea unei piațe agroalimentară în jurul unei toalete! De la deschiderea pieței, pentru acest spațiu nu a fost încheiat niciun contract cu vreun producător agricol, astfel că nu s-a recuperat niciun leu din banii investiți.

„Astăzi am numit o comisie pentru a da o altă destinație acestei piețe. Comisia va colabora cu locuitorii din Cartierul Carpați II, care sunt rugați să facă sugestii. Fostul viceprimar Radu Roca a aruncat pe apa sâmbetei 80.000 de euro!”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.