Așa trebuia să arate Piața Mare (foto)

Proiectul de modernizare a Pieței Mari zace de 2 ani în sertarul directorului ADP, susține consilierul municipal PSD, Radu Roca. Acesta era conceput pe două nivele, cu o parcare subterană cu 80-100 de locuri. 

Iată ce spune consilierul Radu Roca:

“Tocmai acuma citesc în mediul online postarea consilierului județean Adrian Cozma prin care îndeamnă Consiliul Județean și Primăria Satu Mare să demareze un proiect comun pentru modernizarea Pieței Mari …..

Vreau să vă spun că există deja un proiect de modernizare al Pieței Mari, care zace imediat de 2 ani în sertarul directorului ADP Satu Mare, conceput pe două nivele, cu zonă de desfacere pentru producători agricoli, camere frig pentru produse, magazine de desfacere specializate de carne, lactate, produse tradiționale și o parcare subterană pentru aproximativ 80-100 de mașini!

În primavara lui 2016, proiectul a intrat în comisie tehnică pentru a putea fi aprobat în ședința de Consiliu local dar, nu a primit avizul comisiei pentru că trebuia lămurită o porțiune de teren al Pieței Mari care în planul urbanistic figura cu alta destinație decât piață! Între timp s-a schimbat conducerea primăriei si nimeni nu s-a ocupat de proiect….!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.