Airsoft – echipamentul și armele, modalitate de a te bucura de joc la adevărata lui valoare!

Armele și echipamentul pentru airsoft nu doar că diferențiază jucătorii pe terenul de joc, dar le oferă posibilitatea de a fi protejați în permanență și de a se camufla în diversele formule de joc stabilite. Fără un echipament și arme speciale de airsoft, jucătorii nu primesc acceptul de a se alătura diverselor competiții, de aceea, în cazul variantelor de Sunday Game și Patrol Game, echipamentul tactic este ceva mai casual comparativ cu versiunea de Reenacting Game, în care acesta trebuie să se conformeze cu exactitate perioadei care este reeditată.

Armele fac întotdeauna diferența pe terenul de joc, asigurându-le jucătorilor posibilitatea de a fi mai ușor de recunoscut în ceea ce privește clasa din care fac parte (rifleman, designated marksman, sharpshooter sau heavy weapons guy). De aceea, atunci când doriți să vă integrați în universul fantastic al jocului de airsoft, aveți nevoie de cel mai bun echipament și replici de arme!

Echipamentul oferă protecție, iar armele fac diferența în orice joc de airsoft!

Unul dintre cele mai interesante aspecte legate de jocul de airsoft este că încă de la început știi din care clasă de jucător vei face parte. Dacă îți plac pistoalele, atunci nu vei putea fi niciodată un lunetist sau un mitralior, dar poți fi un țintaș sau pușcaș de calitate (unele dintre cele mai avansate pistoale airsoft, pot fi găsite pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26). Armele fac diferența atât în modul de țintire, cât și în apropierea de “dușmani”, fiindcă un jucător de airsoft trebuie să respecte întotdeauna distanța minimă de tragere (MED) și regulile de fair-play (în momentul primirii unei lovituri “mortale”, automat te vei recunoaște “afară din joc”. O armă de airsoft reprezintă:

-Un factor de identificare a clasei din care face parte jucătorul și o modalitate excelentă prin care acesta își poate dovedi precizia și îndemânarea pe câmpul de joc;

-posibilitate de a te poziționa într-o anumită parte a scenariului, având un rol activ (în cazul mitraliorilor, puscasilor sau tintasilor) sau un rol pasiv (în cazul lunetistului);

-Cel mai ofertant mod de a te bucura de replica unei arme reale și de a o utiliza într-un cadru legal organizat;

-Un avantaj pe terenul de joc de care poți profita în finalizarea cu succes a scenariilor imaginate de către organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.