Șofer de la Unicarm, băut la volan. A făcut accident

Deși nu avea permis de conducere încă de la începutul lunii decembrie, un șofer de la Unicarm a mai riscat o cursă pe ruta Satu Mare-Oradea-Tinca-Beliu-Vârfu­rile-Deva, la sfârșitul lunii ianuarie.

Acesta a urcat băut la volan și a lovit o mașină parcată pe marginea șoselei.

Jurnaliștii de la Glasul Aradului au contactat telefonic unul dintre reprezentanții Unicarm, care a declarat că societatea nu a fost informată despre faptul că șoferul a rămas fără permis, acest lucru aflându-se abia după producerea accidentului: „Șoferul respectiv transporta preparate din lapte și carne către magazinele noastre din zona Deva. O zi lucra, o zi nu. S-a angajat la noi din 2016, după ce o vreme a lucrat prin Italia. Până acum nu am avut probleme cu el. Când a plecat în cursă nu era băut. Colegii care l-au încărcat puteau să observe acest lucru.

Șoferul problemă s-a prezentat la firmă a doua zi după producerea accidentului: „A venit la firmă a doua zi după producerea accidentului. Ne-a spus că și-a angajat un avocat, iar de atunci nu a mai venit. L-am căutat pentru a lămuri lucrurile, pentru că și nouă ne-a produs un prejudiciu. Mașinile sunt asigurate, dar au doar RCA nu și casco, așa că este bun de plată. Trebuie să știți că am discutat cu partea vătămată și am sfătuit-o să îl dea în judecată, pentru că firma de asigurare nu plă- ­tește nimic dacă șoferul vinovat a fost băut”, a încheiat reprezentantul Unicarm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.