Familie nevoiașă, ajutată de două tinere

Zonokan Melisa Maria şi Todea Larisa, două tinere din Sanislău, au dat dovadă de generozitate și au ajutat o familie din localitate. Soții Țara au patru copii și trăiesc într-o căsuţă dărăpănată, având o singură încăpere.

„Am fost azi (6 februarie) la familia Ţara, le-am dus niște haine de la mic la mare, haine cumpărate pentru copilul de doar patru săptămâni, un bax de pamperşi. De asemenea, le-am cumpărat de mâncare. Această familie trăieşte într-o căsuţă mică, de fapt nici nu e căsuță, e o cameră mică în care trăiesc patru copii: trei dintre ei au vârsta cuprinsă între 3-6 ani, iar cel mai mic are doar doar patru săptămâni”, a declarat pentru ziarul Opinie de Carei, Zonokan Melisa Maria.

De asemenea, cele două tinere lansează un apel către oamenii cu suflet mare pentru a ajuta această familie.
„Ne-am gândit să cerem ajutorul tuturor celor cu suflet mare pentru a ajuta familia Ţara. Împreună, mână de la mână, fiecare cu cât îşi permite, puteam să aducem un strop de bucurie atât părinţilor cât şi celor patru copilaşi”, a declarat Zonokan Melisa Maria.

Cei care doresc să ajute familia Ţara sunt rugaţi să le contacteze pe Facebook pe cele două tinere generoase: Zonokan Melisa Maria şi Todea Larisa.

Mai trebuie spus că Zonokan Melisa Maria locuieşte în Sanislău și este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei. Todea Larisa este administratorul unei societăţi comerciale din localitate.

Sursa foto: www.opiniedecarei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.